hero Multimediapro hero Multimediapro hero Multimediapro

Video producties

Boei de kijker

Wij helpen je graag bij de ontwikkeling van een boeiende bedrijfsfilm. Veel van onze opdrachtgevers kiezen er voor om twee versies van hun film te laten maken. Een uitgebreidere bedrijfsfilm voor op DVD of voor een presentatie en een korte, krachtige versie voor op hun website. Zo kun je hem als promotiefilm toepassen in sales-presentaties of op beurzen, kun je hem uitdelen aan je opdrachtgevers, of kun je hem op kantoor of in je winkel laten draaien.

Bedrijfsfilms van begin tot eind

Jij geeft aan wat je met je film wilt bereiken. Samen met jou brainstormen we daarna over de inhoud. Wij ontwikkelen daarna het concept, schrijven het script, regelen alles rondom de opnamen en doen de filmshoot. Uiteraard ben jij van harte uitgenodigd om hierbij te komen kijken. Hierna monteren wij de beelden tot het gewenste eindresultaat; jouw eigen bedrijfsfilm.

Indruk maken

Met een bedrijfsfilm over jouw dienst of product maak je indruk en kun je potentiële opdrachtgevers aanzetten tot actie. Je kiest voor bewegende beelden in plaats van een saaie brochure want je wilt dat je doelgroep jouw communicatieboodschap goed onthoudt. Je wilt meer omzet creëren. MultiMediaPro weet precies hoe je de ideale bedrijfsfilm maakt. Neem contact op voor de mogelijkheden en laat je creatief verrassen!

Bedrijfsfilm op internet

De tijd dat je je bedrijfsfilm op een DVD naar je opdrachtgever stuurde is voorbij. Tegenwoordig laat je je bedrijfsfilm pontificaal op je homepage draaien zodat potentiële opdrachtgevers gelijk weten wie je bent en wat je doet.

Wees origineel

Weet je al precies wat je wilt en kunnen we direct aan de slag? Super! We spreken de opdracht door, komen filmen en maken een webvideo waar je mee voor de dag kunt komen. Of wil je toch liever een zakelijke bedrijfsfilm? Zeg het maar. Waar je ook voor kiest; wees origineel. Wij helpen je graag om dit doel te behalen.

Wat maken wij zoal:

In ons kun je diverse voorbeelden van videoproducties zien.